А білих птахів у раю стало більше…

🇺🇦🕯Наша громада знову в жалобі…

Сьогодні, 11 листопада, на щиті додому на Бобровиччину повертається воїн-Герой, старший сержант Олександр Миколайович Снітко.

Олександр Снітко народився 23 лютого 1980 року в місті Бобровиця. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі в селі Озеряни Бобровицького району Чернігівської області.У грудні 1998 року був призваний на строкову службу.

Повернувшись зі строкової служби, одружився, у шлюбі народилася донька Софія. Працював на різних посадах підприємств народного господарства. Останнім часом – на Броварському алюмінієвому ливарному заводі. 9 березня 2023 року добровільно вступив до лав ЗСУ, ставши на захист рідної Батьківщини.

Вірний присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, Олександр Снітко загинув 25 червня 2023 року в населеному пункті Яковлівка Бахмутського району Донецької області.У горі та скорботі залишилися мама, донька та брат…

Плаче і Макіївська громада…

Молодим соколом здійнявся у небесну вись наш земляк з села Селише Максим Гребеник.

10.11.2023, в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області, під час виконання бойового завдання, загинув відважний Воїн, Захисник та Герой🇺🇦 Максим Анатолійович Гребеник.

Схиляємо голови у скорботі перед вірними синами України🇺🇦!

Низький уклін, вічна пам’ять, честь та шана Героям!!!

За матеріалами Бобровицької та Мринської ТГ

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь